Betingelser Luk Vindue
betingelser_opret

Den 25. maj 2018 træder persondataforordningen i kraft, og i den forbindelse er alle medlemmer af Slagelse Tennisklub gjort bekendt med nedenstående vilkår for medlemskab.

Slagelse Tennisklub indsamler, opbevarer og anvender kontakt- og kontingentoplysninger om medlemmerne i forhold til medlemshåndtering, samt oplysninger om bookninger af baner.

I forbindelse med deltagelse i aktiviteter, f.eks. træning, turneringer og sociale arrangementer indsamler, opbevarer og anvender Slagelse Tennisklub oplysninger om f.eks. deltagergebyr, spilletidspunkter og resultater.

Slagelse Tennisklub indsamler, opbevarer og anvender billeder, der er taget i forbindelse med Slagelse Tennisklubs aktiviteter under skyldig hensyn til de ophavsretslige regler. Tennisanlæget er et offentligt område, hvilket betyder, at alle kan tage billeder på udendørsarealerne samt i klublokalet, men ikke i omklædningsrummene.

Billederne anvendes bl.a. i lokale aviser og i Slagelse Tennisklubs medier, f.eks. hjemmesiden & Facebook.

I forbindelse med deltagelse i f.eks. turneringer og kurser, videregives kontakt- og aktivitetsoplysninger til arrangørerne.
I forbindelse med ansøgning om tilskud til f.eks. kurser, videregives kontaktoplysninger til Slagelse Kommune, SLTU og DGI.

Information om persondata

Hvilke oplysninger registreres
De personoplysninger som Slagelse Tennisklub registrerer, kan for eksempel omfatte dit navn, din adresse, din email-adresse, din fødselsdato, dit køn og lignende identifikationsoplysninger samt loginoplysninger.

Til hvilket formål registreres oplysningerne
Slagelse Tennisklub registrerer dine personoplysninger for at kunne gennemføre din tilmelding/booking eller levere en given tjeneste til dig, tilmelde dig ønskede faciliteter og for at kunne fremsende opkrævninger og oplysninger vedrørende dine abonnementer, klippekort, tilmeldinger og bookinger.

Sletning af personlige data
Du har mulighed for at anmode Slagelse Tennisklub om at få slettet alle dine personlige oplysninger fra bookingsystemet, men det skal understreges, at dette kun kan ske, såfremt der ikke er forhold hos Slagelse Tennisklub som bevirker, at data skal bibeholdes.
Af hensyn til bogføringsloven vil fakturaer blive bibeholdt i systemet i minimum 5 år.